COVID-19: Производството на Boeing 787 спря - временно

Pan.bg 08 апр 2020 | 13:46 views (192) commentaries(0)
img
Pan.bg
Boeing обявява временно спиране на производствените дейности за 787 в Южна Каролина. Епидемията Covid-19 набира скорост и печели терен в САЩ.
Днес Boeing анонсира временното спиране до ново нареждане за всички дейности на Boeing South Carolina (BSC), свързани с производството на 787 и това, от края на втория работен екип днес, 8 април 2020 г. Това решение се отнася до следните местни дейности: операциите на летището (Airport Campus), текущите операции (Emergent Operations), центърът, отговорен за вътрешното обзавеждане (Interiors Responsibility Center South Carolina) и съоръженията за двигатели (Propulsion South Carolina).
"Ние се ангажираме да защитаваме здравето и безопасността на нашите служители, като същевременно продължаваме да оценяваме разпространението на вируса в Южна Каролина, неговото въздействие върху надеждността на цялата ни верига за доставки и влиянието му върху програмата. Boeing 787 ", заяви Брад Зейбек, вицепрезидент и генерален мениджър на програмата 787 и директор на съоръжението Boeing South Carolina (BSC).
Представители на Boeing заявиха, че служителите на BSC, които могат да работят от вкъщи, ще продължат своята дистанционна дейност. По отношение на работните места, които не подлежат на дистанционна дейност, компенсацията ще се изплаща на служителите през първите 10 работни дни от периода на спиране - или двойно спрямо политиката, която е в сила в рамките на групировката. В края на този 10-дневен период служителите ще могат да използват наличните платени отпуски или да поискат изплащане на спешни обезщетения за безработица, установени от държавата.

Източник: Aerobuzz.fr
Снимка: © Boeing
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още
eXTReMe Tracker