Изявление на Boeing за връщане на 737 MAX към полети - след средата на 2020 г.

Pan.bg 22 яну 2020 | 11:20 views (310) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
сп. "Клуб КРИЛЕ"
boeing.com

На 21 януари 2020 г. в Чикаго корпорацията Boeing направи следното заявление: "Както подчертахме, FAA и другите глобални регулатори ще определят кога 737 MAX ще се върне в експлоатация. Въпреки това, за да помогнем на нашите клиенти и доставчици да планират своите операции, периодично им предоставяме нашата най-добра оценка за това кога регулаторите ще започнат да разрешават полетите на 737 MAX.

Информираме нашите клиенти и доставчици, че понастоящем изчисляваме, че връщането в експлоатация на 737 MAX ще започне в средата на 2020 г. Тази актуализирана оценка е базирана на нашия опит за процеса на сертифициране. Тя е резултата на нашите постоянни опити да се справим с известните рискове за графика и по-нататъшни развития, които могат да възникнат във връзка с процеса на сертифициране. Той също така отчита строгия контрол, който регулаторните органи правилно прилагат на всяка стъпка от своя преглед на системата за контрол на полета 737 MAX и процеса на Съвета за оценка на съвместните операции, който определя изискванията за пилотско обучение.

Безопасното връщането на MAX към полети е наш приоритет номер едно и ние сме сигурни, че това ще се случи. Ние признаваме и съжаляваме за продължаващите трудности, които приземяването на 737 MAX причинява на нашите клиенти, нашите регулатори, нашите доставчици и авиационната общественост. Ще предоставим допълнителна информация за нашите усилия за безопасно връщане на 737 MAX в експлоатация във връзка с нашите тримесечни финансови отчети през следващата седмица.

Предупреждения относно бъдещи изявления
Прогнозите за бъдещето се основават на очаквания и предположения, които смятаме, че са разумни, когато са направени, но това може да не се окаже точно. Тези изявления не са гаранции и са обект на рискове, несигурност и промени в обстоятелства, които са трудни за предвиждане. Много фактори могат да доведат до съществено и неблагоприятно различие на реалните резултати от тези перспективни изявления, включително времето и условията, свързани с връщането в експлоатация на флота от 737 MAX и възобновяването на производството на 737 MAX, общите условия в икономиката и нашата индустрия, включително тези поради регулаторните промени, на нашите отношения с нашите търговски партньори и нашите доставчици, както и промените в нашите счетоводни оценки, както и другите важни фактори, оповестени преди и от време на време при
подаването им до Комисията за ценни книжа и борси. Всяко изявление за бъдеща перспектива е относимо само към датата, на която е направено, и ние не поемаме задължение да актуализираме или преразглеждаме някакви прогнозни изявления, независимо дали в резултат на нова информация, бъдещи събития или по друг начин, освен ако не се изисква от закон.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker