Калоян Панчелиев за Pan.bg: Предстои издаването на два тома с доклади от международната конференция "Единно европейско въздушно пространство"

Pan.bg 14 ное 2019 | 21:50 views (831) commentaries(0)
img Pan.bg

"Предстои издаването на два тома с научни доклади от международната авиационна конференция "Единно европейско въздушно пространство – същност и предизвикателства пред въздушния суверенитет и бизнеса", заяви за Pan.bg д-р Калоян Панчелиев, учредител на фондация "Български криле".

Новите томове, подготвени от фондацията съвместно с издателство "Еър груп 2000" ЕООД ще включват общо 20 научни доклада, изнесени по време на две издания на конференцията, съответно през 2017 и 2018 г.

Фондация "Български криле" е основана през 2015 г. като сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Една от нейните цели е иницииране, организиране и подпомагане на дейности, свързани с развитието и утвърждаването на българските ВВС и авиационната идея във всички нейни аспекти.

Припомняме, че том 1 на сборника с научни доклади от международната конференция "Единно европейско въздушно пространство – същност и предизвикателства пред въздушния суверенитет и бизнеса" бе издаден през 2017 г.

Връзка към съдържанието на том 1:

http://www.pan.bg/view_article-1-405764-showimg0-novo-izdanie-na-fondaciyA-bylgarski-krile-i-eyr-grup-2000.html
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка