Масон със стряскаща прогноза за бъдещето на човечеството

Pan.bg 23 май 2019 | 01:01 views (533) commentaries(1)
img
blitz.bg/


Всеки човек поне веднъж в живота си е чувал теорията, че целият свят е управляван от таен клуб. Според една от версиите, това е клубът на масоните. Обикновените хора дори не могат да си представят какви точно дела и важни въпроси може да решава въпросното общество. Малко преди смъртта си един масон и член на Билдърбъргски клуб слага край на мистерията, разкривайки цялата истина. Ако може да се вярва на думите на Линдзи Уилямс, целият свят е на прага на невероятни промени и човечеството не го чака нищо добро. Всичко се променя със страховита скорост.


Цялата банкова система ще рухне напълно. С всяка изминала година различните държави ще трупат все повече дългове. След известно врене борчовете им ще станат толкова големи, че няма да има с какво да ги погасят. По думите му, като нищо Китай да се превърне в новия световен лидер. Към днешна дата страната е толкова развита, че изпреварва редица държави във всички области. Паричните единици вече няма да са ценни, което ще доведе до формирането на нов ред и най-богатите хора ще станат равни с обикновените селяни. Освен това, той е уверен, че глобалната икономическа криза ще доведе до крайна нищета Недвижимите имоти ще се обезценят и няма да струват нищо. За сметка на това ще станат още по-популярни и скъпи.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/mason-ss-stryaskashcha-prognoza-za-bdeshcheto-na-chovechestvoto_news674890.html
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  К во е туй? 23 май 2019, 08:22
   
  4
   
  0

  Недвижимите имоти ще се обезценят и няма да струват нищо. За сметка на това ще станат още по-популярни и скъпи.

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker