Израел ще продължи да бомбардира Сирия дори след инцидента с Ил-20

Pan.bg 19 сеп 2018 | 13:23 views (923) commentaries(15)
img
Инцидентът с Ил-20 няма да спре Израел да атакува Сирия.

Днес рано през деня стана известно, че израелските изтребители F-16, прикривайки се под руския военен самолет за електронно разузнаване Ил-20, са нанесли мащабни удари в западната част на Сирия. При опита на сирийската ПВО да свали изтребителите на противника, като цел попада руския самолет, което довело до унищожаването му и смъртта на петнадесет души на борда.

Израел изразява категорично несъгласие с обвиненията срещу него от страна на Русия и министър-председателят на страната, Бенямин Нетаняху дори заяви, че трагедията с руския самолет не би оказала влияние на продължаването на ударите срещу Сирия.

Специалисти, от своя страна, също не виждат израелска вина в трагедията, като се набляга на факта, че израелските военни са предупредили Русия за предстоящия въздушен удар, а руският самолет е бил свален от сирийската система за противовъздушна отбрана, и по този начин, вината на Израел в този случай е изключително косвена.

Руският президент Владимир Путин, от своя страна, заяви, че по отношение на Израел ще бъде взети съответните мерки, като подчерта, че те бъдат видими за целия свят.

М. ГЕНОВ
Източник: REUTERS и NZIV Israel
Снимка: © REUTERS/ Nir Elias
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 15

 1. #1
  д-р Захари Бисеров 19 сеп 2018, 13:57
   
  19
   
  2

  Заричам се да не коментирам, но пълно е със специалисти........"Специалисти, от своя страна, също не виждат израелска вина в трагедията, като се набляга на факта, че израелските военни са предупредили Русия за предстоящия въздушен удар."Ами те евреите не са балами, прецизно застават зад руския самолет и го подлагат на сирийската ПВО. Една минута преди нападението известили руската страна. Това ако не е наглост!?Но има и съдба в цялата история. Русия много им позволи да си разиграват коня и периодично плаща с руска кръв.

 2. #2
  Изключително 19 сеп 2018, 14:09
   
  19
   
  2

  подло действие на евреите. С цялото ми уважение към историята и великите умове на Израел ще кажа само едно - действията на авиацията им в конкретния случай е крайно мерзка, провокативна и нагла. Така действат СТРАХЛИВЦИТЕ и МАМИНИТЕ СИНЧЕТА. Жалко, че вече ги няма истинските честни и достойни еврейски водачи.

 3. #3
  Borei 19 сеп 2018, 14:10
   
  20
   
  2

  "Инцидентът с Ил-20 няма да спре Израел да атакува Сирия. "

  Нагли, нагли и безумни до брутални!

  Имате късмет, че не съм аз главнокомандващ на руската армия, а щях още вчера да ви забия в кучи задник!
  И дори и да владеете печатницата на доларите в САЩ (ФЕД), дори и да се биете в гърдите, че управлявате света (ФАЩ, Канада, Британия, Германия, Франция, Австралия, Швеция....), то и вие сте обикновенни простосмъртни!

  И когато руските ракети ви ударят, ще разберете, че умирате, колко и ще да се мислите за "изключителни" и "важни"! Ще се превърнете в изгоряло месо, в зависимост какъв боеприпас сме използвали... А може и да не остане нищо от вас, само пясъкът ще стане на стъкло?

  Не всичко в този свят е пари, злато и власт! И какво да каже Путин, на децата и жените на загиналите 15 военни? Че Израел не е виновен ли?
  Трябва да ви смачка фасона, за да разберете, че сте едно нищо!!! Вече трябва някой да ви го каже и покаже!!!

 4. #4
  Borei 19 сеп 2018, 14:22
   
  13
   
  3

  Отговор на коментар: #2

  Безспорно има много умни и талантливи хазари по света.

  Нямаше иначе да успеят да владеят целият Запад и ФАЩ! Някога Хитлер започна войната (ВСВ) понеже не искаше да има тяхното задкулисие в страната.
  Едни от най-добрите лекари в Русия, много художници в Европа, в Германия, Британия... поети и писатели, милионери и милиардери са хазари и т.н...

  НО, когато умът им също е насочен на унищожение на всички други, то много подхожда тука едно изказване на Путин наскоро:

  "Ако някой иска да унищожи нас и вече е изстрелял такива ракети, то за какво ни е такъв свят, в който я няма Русия?"

  Ако ние измираме от техният геноцид, духовен, физически, културен и т.н... (Без армия, без нормално образования, с измислена и изкривена история, децата ни заразени с наркоманията и алкохола, а умните от тях напускат страната завинаги, ядем техните ГМО храни, пием отровената вода, потънали в безкултурие, живеем с по 200 лева пенсия, силно отрицателна демография, принудително заселване с черни и чалми в нашата страна.... и т.н...)

  ТО ЗА КАКВО НИ Е СВЯТ, В КОЙТО НАС НИ НЯМА ПОВЕЧЕ, А ТЕЗИ "УМНИТЕ" И "ТАЛАНТЛИВИТЕ" ИНТРИГАНТИ ЩЕ ЖИВЕЯТ ТУКА БЕЗ НАС?????

 5. #5
  Geocom 19 сеп 2018, 14:29
   
  11
   
  3

  Инцидентът с Ил-20 няма да спре Израел да атакува Сирия.

  Инцидентът няма да ги спре но С-300 и С-400 може и да ги спрат особено ако ако почнат да ги свалят над израелска територия а не както до сега да ги чакат да навлязат на територията на Сирия като в повечето случаи те даже и не навлизат а просто приближават до границата, пускат ракетите и се оттеглят.

 6. #6
  Респект 19 сеп 2018, 14:29
   
  3
   
  1

  Отговор на коментар: #1

  Същият д-р. Бисеров. ? 7. #7
  шива-разрушител 19 сеп 2018, 16:24
   
  8
   
  7

  Израел направи руснаците за смях. И продължава да се гаври с тях.Путин и генералите му мънкат като ученички и се опитват да ги оправдаят, а евреите им плюят в лицето и директно им заявяват, че не ги признават и ще си правят, каквото поискат.
  Доста жалка картинка!

  Сега някои си фантазират, че руските ще свалят еврейски самолети. Хаха!

 8. #8
  Borei 19 сеп 2018, 16:46
   
  10
   
  1

  Отговор на коментар: #7

  Точно за това сме стигнали до там, тези наглите да печатят измислена хартия и с нея да купуват стоки от другите народи.
  И да се правят на важни, да правят войни, Майдани и безнаказано да убиват хора по света, понеже всичките им отстъпват!
  И всеки знае, че сега правят геноцид на палестинците, знае, че незаконно стрелят по Сирия, тормозят си съседите... И няма за тях ООН, няма международен съд, няма санкции, няма кой да ги спре?

  А трябва някой да се изправи и да им даде отпор!

  Русия има тази сила и гръбнак, но май и там на власт са същите лайнари (задкулисие от хазари!)? Ако е така, този свят е обречен на гибел!

 9. #9
  ЗАПОЗНАТ 19 сеп 2018, 16:57
   
  3
   
  13

  Отговор на коментар: #3
  ВЗЕМИ СИ ХАПЧЕТАТА И СЕ УСПОКОЙ !!! РУСИЯ И С ПРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА ПИПНЕ ИЗРАЕЛ,ЗАЩОТО ТОЗИ ПРЪСТ ЩЕ БЪДЕ СЧУПЕН И НАВРЯН В ЗАДНИКА И ТОВА ГО ЗНАЕ И ПУТЯ !!!!

 10. #10
  ЗАПОЗНАТ 19 сеп 2018, 17:00
   
  3
   
  11

  Отговор на коментар: #5
  И ДЕЦАТА ЗНАЯТ,ЧЕ ЦЪ-400 НЕ МОЖЕ ДА СВАЛИ САМОЛЕТ САМО РУСОФИЛИСТИЦИТЕ НЕ РАЗБРАХА !!!

 11. #11
  Borei 19 сеп 2018, 17:26
   
  9
   
  1

  Отговор на коментар: #9

  "ЗАПОЗНАТ" си бил?

  Запознат си с робството, нали?
  Това което казваш е пълзене пред господаря!!!

  Ако всички бяха като тебе, то днес още щеше да ходиш с фес на главата, ако изобщо я имаше!

  Точно така са останали да живеят немците и японците днес! След ВСВ им позволиха да живеят, но само като роби!
  Страните са им пълни с американски военни бази, а те нямат право да имат собствена политика и силна армия!
  Е, дават ти право да имаш фирма и да работиш, но кой взема данъците от труда ти?
  И имаш право да слушаш сащиянците!

  За какво ти е свят, в който си роб?

  Не си ли чул това от един истински българин?
  "...Свобода или смърт юнашка..."!

 12. #12
  Ръб 19 сеп 2018, 20:16
   
  1
   
  14

  Точно така, руска подлого
  Свобода или смърт - никога повече под руско робство, психопат нещастен

 13. #13
  НЕМИЛ-НЕДРАГ 19 сеп 2018, 20:29
   
  5
   
  3

  румИн е "българският Хазарин,
  НАТО-КОМСОМОЛЕЦ И ПРЕДАТЕЛ!


  КРАЯТ НА СВЕТА ЩЕ ДОЙДЕ ЗАРАДИ
  ГАДНИТЕ юдеи!

 14. #14
  Borei 19 сеп 2018, 20:48
   
  5
   
  1

  Отговор на коментар: #12

  Няма руска подлога, има служене на българският народ!!!

  Не е имало никога руско робство у нас!

  Я виж тикво зелена, как се казва един град в Русия и също едно по-малко селце в предградието му?

  https://yandex.ru/maps/20014/bolgar/?spn=0.072%2C0.036&pt=49.030354%2C54.974917&ll=49.033487%2C54.969918&source=entity_search&z=13


  "Болгар" и "Болгары" в превод за хазари, турци, цигани и други НЕбългари - означава "Българин" и "Българи"! И точно в този град има и "Музей на Българската цивилизация".

  И сега отиди на картите на фашистите ФАЩ, Британия, Германия, и всичките други Натовски страни и ми намери там такива градове с такива имена!!!! Ще намериш на 32 декември!!!
  Да ти говори нещо, ако можеш да мислиш? Че там по тези места са живеели българи и така са ги наричали другите от съседните градове! И даже там и Български музей имат!!!

  И виж тогава, кой на кого е подлога! Напълно сте легнали под САЩ, а те унищожават всичко българско и българите! Не знам с какво са ви сменили мозъците, ама не е биологична маса! По-скоро чипове с дистанционно управление! За вас бялото е черно, а черното бяло!

  Факти не ви интересуват! Вие сте биороботи! Много сте подобни на Меркел, Тереза Мей, Борис Джонсън.... и останалите безмозъчни същества, пусто място в пространството!!!

 15. #15
  Borei 20 сеп 2018, 17:05
   
  5
   
  0

  За #9 ЗАПОЗНАТ и #12 Ръб

  Изслушайте този академик и военен експерт по сигурност! Видеото горе в #6, Д-Р ЗАХАРИ БИСЕРОВ! Изслушайте го 2-3 пъти и ще ви стане ясно, в какво положение сме днес и кои са ни врагове, кои са ни естествени съюзници?

  Пак ви казвам, свестните у нас считат за луди! Докато пак не си счупим главите, като народ и нация! Ама този път катастрофата ще е последната, ако изберем пак неправилна позиция!!!!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker