БОЙКО СЕ СКАРА: В ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЯМА НИКАКВИ ИЗВРАЩЕНИЯ! МНОГО ДЪРЖАВИ СА Я ПРИЕЛИ! И НИЕ ТРЯБВА, ОСВЕН АКО...

Pan.bg 14 фев 2018 | 21:30 views (1229) commentaries(7)
img
Борисов се скара с Хекимян, удари по масата и обяви какво ще стане с Истанбулската конвенция

"Нашият кабинет е и ваш кабинет, защото е на хората." Така приветства министър-председателят Бойко Борисов зрителите по TV в предаването "Питай премиера", което води Антон Хекимян. Хекимян пожела първо да разнищи въпросите около Истанбулската конвенция. Като партия и държава всички сме срещу насилието на жени и деца. Приемам, че може да има текст, който тревожи някого. В парламента текста се дебатира и се отхвърля. Патриотите никога не са казвали, че ще подкрепят тази конвенция. Тази конвенция влиза в Конституционния съд, а не в Народното събрание. Винаги съм се съобразявал с всеки един глас и всяко едно настроение, особено когато има църква. Тази конвенция е приета от 47 държави, а ние тук какво поставяме под въпрос? Да членуваме в ЕС. Казвам го като гражданин и премиер: "Ние Истанбулската конвенция ще я приемем само ако има абсолютен консенсус в българското общество", заяви категорично Борисов. "Нима не знаете как ще завърши един референдум за гей браковете? Българинът е консервативен и ще каже "не", каза той. "Българската конституция казва "мъж и жена се женят". Няма да правим референдум. Имаме си закони", заключи премиерът. Борисов и Хекимян влязоха в остър спор заради съдържанието на конвенцията. Премиерът предположи, че водещият не е чел цялата конвенция и едва ли знае какво точно пише там, но Хекимян побърза да го опровергае и да каже, че е изчел всичко. "Ние се оттегляме, след като БСП, Патриотите и президента са против. След като оценят, че конвенцията срещу насилието е достатъчно важна, ще се върнем на нея", каза Борисов.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/borisov-se-skara-s-khekimyan-udari-po-masata-i-obyavi-kakvo-shche-stane-s-istanbulskata-konventsiya_news579218.html


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Borei 14 фев 2018, 21:38
   
  19
   
  1

  "...След като оценят, че конвенцията срещу насилието е достатъчно важна, ще се върнем на нея", каза Борисов. .."

  Изобщо не е важна!
  Даже е никаква! Я да те питам аз тебе, ти съгласен ли си внучетата ти да се "облъчват" денонощно да си сменяват пола с операции? Може да си си пожарникар, но прост текст, предполагам разбираш?

  Какво ще стане от поколенията ти, ако всичките ти внучки и внуци станат джендъри??? Отговорът е, НЯМА ДА ИМАШ ПОВЕЧЕ ПОКОЛЕНИЕ!!!!!

  И точно това е целта на сатанистите, които искат да ни наложат тази конвенция!!! ТОВА НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ТИ ВЛЕЗЕ В ТИКВАТА???
  Ако я приемем, поемаме пътя към унищожение на нацията!!!

 2. #2
  сержантът 14 фев 2018, 22:32
   
  14
   
  0

  "... Борисов и Хекимян влезнаха в остър спор ..." е това изби рибата, счупи миФките и накара старшинката да запали кило спирт преди да го изпие ....

 3. #3
  чобан петко 15 фев 2018, 03:21
   
  14
   
  0

  в друг сайт в момента се търкалят три теми свързани с домашното насилие
  и в трите домашното насилие обвива третия истамбулски пол с цел по лесно преглъщане като да речем - шоколадова глазура лайно
  =================
  със своите увъртания и всевъзможни опити за заобикаляна ядрото на конввенцията, а именно третия пол с произтичащитe хомобракове осиновявания и пр, всички лансиращи конвенцията напомнят слизести червеи упорито напъващи се да влязат в нашето съзнание
  ----------------
  флагманите Цв и ПЕС-ът серГей показваТ удивителна конвергенция,съвсем по БЖЕЖИНСКИ и ни навяват мисълта че един и същи им пълни коритцето от което добре похапва и станишевица

 4. #4
  Е.....дебил 15 фев 2018, 07:47
   
  10
   
  0

  Тиквоча лъже като дърт циганин.Съветът на Европа и Европейският съюз са различни организации,но Тиквондера разчита да метне редовия българин.Насилието върху жени и деца ще спре толкова,колкото е спряло в Турция,която е приела конвенцията.За сметка на това сатаните законно ще развращават,зомбират и тровят децата ни законно още от детската градина.А иначе се чудят защо в педалските скандинавски страни има най-много самоубийства.Ако върнем година назад.....от вчерашната масова стрелба в САЩ......,колко бройки масови стрелби ще се навържат?10,15 или 20 броя стрелби?Може и да са повече.Целенасоченото насаждане на сексуална раздвоеност в децата води до това - убийства и самоубийства.Тиквоча е дебил.

 5. #5
  Тошко Тодоров 15 фев 2018, 12:03
   
  5
   
  0

  "........... Господин НИЛС МУЖНИЕКС(Nils Muiznieks),

  Вашият натиск за ратифициране на Истанбулската конвенция е класически опит за въздействие върху законодателния орган на България от позицията на Комисар по човешките права на Съвета на Европа. Императивна норма в правото на България и Латвия, а така и в правото на международните договори е, че "договорна норма, приета под натиск, насилие или опит за насилие е нищожна". Не очаквам да Ви съобщавам нещо ново. Това се изучава във всички правни факултети по света, в т.ч. и в американските университети – Калифорнийския университет и Принстънския университет, от където са вашите образователни степени.



  Не прилича на Комисар по човешките права на Съвета на Европа и доктор по политически науки да нарушава правата на българските граждани на свободен избор на образователни програми за техните деца в училище. Това е нарушение на чл.14,т.3 от Хартата за основните права на гражданите в Европейския съюз, което е първично право на ЕС.

  Дали да защищават своите деца от психическите проблеми на транс-джендърите от квартал "КАСТРО" в Сан-Франциско, Булонския лес в Париж и квартал "СОХО" в Лондон - е фундаментално право на българските родители. Всяка майка и баща в България имат право, признато в международните договори, да оградят своите деца от менталните проблеми на субектите на правата по Истанбулската конвенция, изчерпващо изброени в чл.53 на Обяснителния доклад към нея.



  В тази посока на мислене, вярвам, че можете да отделите 5 минути, за да се запознаете със становището на проф.д-р Макхю, (Dr.McHugh), дългогодишния Главен психиатър на Болницата "Джон Хопкинс, Балтимор, САЩ, за това, че транс-джендаризмът представлява ментално разстройство. Подобни становища се подкрепят от водещи психиатри в Световна здравна организация, както и от Канада, Швейцария, Австралия, Великобритания и др. Тези световно известни експерти добре познават с класификацията на транс-джендъризма в Международния кодекс на заболяванията на Световната здравна организация ICD-10.

  Ако все пак в бъдеще считате за уместно да оказвате натиск върху нечий парламент да променя своето законодателство чрез инкорпориране на международни норми, предлагам да използвате за целта Конгреса на САЩ или Парламента на Латвия........"

  http://epicenter.bg/article/Adv--Vladimir-Sheytanov/146987/11/0

 6. #6
  ддд 15 фев 2018, 12:16
   
  4
   
  0

  Абе Европа и без тази Конвенция цивилизацова целия свят тръгнали да търсят под вола теле!! ИМА СИ ДОСТАТЪЧНО ЗАКОНИ ПО ЦЕЛИЯ БЯЛ СВЯТ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО-НЕЗАВИСИМО ОТКЪДЕ ИДВА ТО!!! (друг е въпросът дали се прилага ефективно)
  СЕГА СЕ ИЗВЪРШВА НАСИЛИЕ НАД ДЕЦАТА!!

 7. #7
  Келепира 15 фев 2018, 12:35
   
  4
   
  0

  Как да няма извращения в тая конвенция беее..маймун банкянски?Кого си тръгнал да лъжиш и манипулираш бе Тиквоний?Нали те бяха записали навремето при онова първото ти земеделско министъпче,как се ожалваш,че трябвало да станеш педал,щото от тая работа имало голям келепир.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker