Кабинетът отпусна близо 1 млн. лв. за афганистанската армия

Pan.bg 22 фев 2018 | 00:07 views (572) commentaries(3)
img
Гласове


Правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на отбраната в размер на 900 000 лева. Средствата са планирани в централния бюджет за 2018 г. за финансово осигуряване на приноса на България за Доверителния фонд на НАТО за поддържане на Афганистанската национална армия. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Приносът на България към Доверителния фонд на НАТО е определен с решение на Министерски съвет от април 2016 г. и е част от международните усилия за постигане на трайна сигурност и стабилност в Афганистан. Един от начините за това е да бъдат подкрепени финансово способностите на Афганистанската национална армия.В центъра на трайното партньорство между Алианса и Афганистан е поетият от съюзниците дългорочен политически и практически ангажимент за изграждането и поддържането на надеждни афганистански сили за сигурност, способни да поемат отговорност за сигурността на населението на територията на цялата страна, се казва в съобщението.
adnow
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Borei 22 фев 2018, 02:51
   
  5
   
  0

  Това показва, че сме ПРОВИНЦИЯ НА ФАШИСТКИТЕ ФАЩ!!!

  Иначе, къде е Афганистан, къде сме ние? Какво общо имаме с тази страна?
  Каква ни е ползата, на българският народ да се месим в каквито и да е неща на тази страна????

  Истината е: ФАЩ има там интереси, НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВИ!

  А нашите интереси? Забравили са "избраните" тиквеници, че в България има огромни проблеми. Тука умира българският народ, мрат като мухи без лекарства, без парно, без нромална пенсия, ровят по кофите за боклук вече и нормални хора... и т.н.. Селата опустяха, циганите вилнеят и се размножават като плъхове и тероризират нашите и т.н.. и т.н... А тези "избраните" уж от нас,

  "...Приносът на България към Доверителния фонд на НАТО е определен с решение на Министерски съвет от април 2016 г. и е част от международните усилия за постигане на трайна сигурност и стабилност в Афганистан...."

  си нямат друга работа, освен да "подкрепят" някакъв си Афганистан???????????????????????????????????????????????????

  Този кабинет не е български! Как може вместо да се занимават с БЪЛГАРСКИТЕ проблеми, се занимават с АФГАНИСТАНСКИ проблеми??????

  Но, така е когато си ПРОВИНЦИЯ НА ФАШИСТКАТА ИМПЕРИЯ! Тя поставя "началниците" в страната и те харчат народна пара в ПОЛЗА НА ИМПЕРИЯТА, естествено!!!

  А нашият народ, кучета го яли!!!!!

  Ако Левски беше жив днес, щеше да е пак революционер и тези, "кабинетът" щяха те да го обесят, понеже те НЕ са БЪЛГАРИ!!!!
  Е, каква е разликата тогава от турското робство и днес? Днес робството е много по-финно, завоалирано е с разните "хитринки", на разните "закони" , "международните усилия за постигане...", "..член сме на БАТО.. и каквото каже БАТО, това е ИСТИНАТА..." и т.н.. и т.н..
  Но ако погледнем реално, Афганистан не трябва да ни интересува никак, при огромните вътрешни проблеми, които имаме..

  По-добре тези идиоти от "Правителството".... да бяха дали тези пари за младите семейства в България да имат повече наши деца! За безплатни детски градини, за написването на нормални учебници за нашите деца.... Когато ние измираме с такава сила, какво да ме интересува някакъв си Афганистан? Ония там се раждат като циганите... И СССР ги стреляха и ФАЩ войни там прави и сега все ги доубиват, всеки ден там мрат и все не могат да ги премахнат, а ние и без война измираме по-бързо от тях!!! Това са фактите!!!!

  Тогава моят съвет е: Престаснете да се занимавате с каквито и да е чужди страни и чужди интерси! Вие сте български кабинет и харчете нашият бюджет за България и българите!!! Афганистан не е в наш интерес! Нямаме нищо общо с тях!

 2. #2
  редови дебил 22 фев 2018, 05:26
   
  4
   
  0

  Пари за българските нещастни пенсионери няма .обаче за престъпните окупатори от ФАЩ има. Голяма част от българското население е подложено на изтребление от човеконенавистническата шайка заграбила властта с помощта на чужди врагове на България .
  " Но кълни, майко, проклинай
  таз / г.....ска / черна прокуда,
  дето нас млади пропъди
  по тази тежка чужбина -
  да ходим да се скитаме
  немили, клети, недраги!"
  Хр. Ботев

 3. #3
  TRENIN 22 фев 2018, 09:01
   
  1
   
  1

  Аааа,отпускат и за Българската армия,даже много са щедри,по 2700 на всеки хибриден военнен с пенсия и заплата.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker