Ден на отворени врати в 38 механизиран батальон – Стара Загора

Pan.bg 15 юли 2019 | 13:33 views (250) commentaries(0)
img Източник:''Armymedia.bg''; https://landforce.armf.bg/

На 12 юли, в 38- ми механизиран батальон от 2-ра механизирана бригада – Стара Загора се проведе Ден на отворени врати за ученици по програма „Ваканция 2019” на комисията за борба срещу противообществените прояви от малолетни и непълнолетни към общината.

Посетителите бяха посрещнати от началника на щаба на бригадата полковник Стоян Шопов и командира на батальона подполковник Николай Николов и имаха възможност да се запознаят с образци бойна техника на въоръжение в Сухопътните войски, образци на стрелково въоръжение, запознаване с тактико-техническите данни на 7,62 мм. автомат „Калашников”, 7,62 мм. картечница „Калашников”, лека противотанкова гранатохвъргачка ”РПГ-7В”, снайперова пушка и други. Учениците разгледаха и музейни експонати на стрелково оръжие, използвано през Първата и Втората световни войни.

Посетителите с голям интерес наблюдаваха и динамичния показ по претърсване на сграда, който беше демонстриран от военнослужещите от 38-ми механизиран батальон.

Госпожа Дияна Иванова от комисията за борба срещу противообществените прояви от малолетните и непълнолетните към община Стара Загора изказа своята благодарност към военнослужещите за добрата организация и ползотворната съвместна дейност.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker