Бригадното командване - Благоевград, e с най-много таланти в Сухопътни войски

Pan.bg 28 юни 2019 | 10:21 views (243) commentaries(0)
img Бригадното командване в Благоевград e с най-много таланти в Сухопътни войски

Източник:"Otbrana.com"

В дните от 25 до 27 юни в град Сандански се проведе ежегодния Фестивал на военните духови оркестри и Заключителния етап на прегледа на любителското художествено творчество в Сухопътните войски за 2019 г.

Три последователни дни самодейните състави от 11 военни формирования от състава на Сухопътните войски се изявяваха на сцената на Дома на културата в града. Самодейците изпълниха сцената с добро настроение, а любовта която демонстрираха към българския фолклор, впечатли многобройната публика, съобщава КСВ.

Всяко конкурсно начало има и своите отличи се участници. Тази година председателстваното от началника на отдел „Личен състав” в Командването на Сухопътните войски полковник Димитър Никифоров жури, беше изключително затруднено да излъчи най-добрите сред най-добрите. Големият комплексен победител в тазгодишния Преглед на любителското художествено творчество в Сухопътните войски е Бригадно командване - Благоевград, с командир полковник Красимир Кръстев. Първи подгласници са 55- ти инженерен полк- Белене с командир полковник Росен Арабаджиев, а Единния център за начална подготовка-Плевен с командир полковник Николай Бешев, получи почетното трето място.

Наградите на участниците във Фестивала на военните духови оркестри и купите и грамотите на отличилите се индивидуални и групови изпълнители в любителското художествено творчество, бяха връчени от командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, които им благодари за прекрасното представяне и за това, че родолюбиво опазват българския фолклор и традиции.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker