Министерството на отбраната възнамерява да направи второ издание на кампанията „Бъди войник“ в гр. Кърджали

Pan.bg 16 юни 2019 | 19:04 views (447) commentaries(1)
img MO

Министерството на отбраната възнамерява да направи второ издание на кампанията „Бъди войник“ в гр. Кърджали. На 12 юни т.г. не са постигнати поставените цели - пред широката общественост в града да бъдат демонстрирани способностите и професионалните умения на военнослужещите от Специалните сили и да бъде дадена възможност на голям брой младежи да се запознаят с военната служба по време на информационната борса.

Основна причина за това е липсата на координация, поради което е допуснато на този ден да бъдат проведени едновременно две важни за града събития - Открита сцена на талантите, организирана от Детски и младежки парламент към ОДК гр. Кърджали и Младежки клуб към ОСНВ – Кърджали, и кампанията „Бъди войник“ с динамичен и статичен показ на Силите за специални операции и информационна борса.

По вина на общинските власти двете мероприятия, които целят една и съща аудитория, се провеждат по едно и също време на много близки места.


Така е пропуснат шансът хората да се запознаят отблизо с Българската армия - институцията, която дава възможност на младежи от различни социални и етнически общности да намерят своето призвание в служба на Родината.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  когато завали 17 юни 2019, 06:08
   
  3
   
  0

  Хората си мислят, че войниците постоянно стрелят и ходят на мисии, но не е така. През повечето време чистиш оръжията. Честно - 90% е скука, а 10% - битки с лошите и адреналин", заяви бившият военен експерт по антитероризъм.

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker