Военни полицаи отразяват нападение на брега на Амур (ВИДЕО)

Pan.bg 19 юли 2019 | 12:02 views (382) commentaries(2)
img
Теодоси ДИМИТРОВ

В Хабаровския край, на брега на р. Амур, са се провели учения на Военна полиция на Източния военен окръг по охрана на паромна преправа в зона на условна извънредна ситуация. За това се съобщава от пресслужбата на военния окръг. Терористичната група е превзела катер от комплекта на паромната преправа и е решила да десантира на брега, решавайки да осъществи диверсия., казват още от окръга. В хода на учебния бой военните полицаи, охраняващи подразделенията на Железопътни войски, които са взели участие в учението, са отработили тактически прийоми от опита на воденето на съвременните военни конфликти. На помощ са дошли подкрепления на специални автомобили. В резултат на боя, голяма част от "терористите" е била ликвидирана, а други са задържани и конвоирани, а преправата е била претърсена за взривни устройства. Задействани са били около 300 военнослужещи и около 50 единици бойна и специална техника.

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  абв 19 юли 2019, 12:57
   
  4
   
  0

  Реших да намина, да видя какво се случва в бившия, вече, оръжеен форум "Криле". И веднага погледът ми бе привлечен от лентата с новините - "Военни полицаЙ...." (!?) Има ли смисъл да обяснявам, какво не е наред тук и, че в нашия език няма думи в мн. ч. завършващи на Й. И какво говори за нивото на списувача(реално ползвател на Гугъл Транслейт) и цялата редакция допуснала това нещо. Отделно, цялата дописка показва, че за "автора" пунктуацията е нещо несъществено. Да не говорим за "паромна преправа", която не си е дал труда да преведе на разбираем български. Но пък това е нормално.Да помисли би изисквало повече време от 5-те минути необходими за козметична корекция на машинния превод, под който гордо да постави името си. И да получи 3 +, както и цялата редакция, за познаване на родния езикк.
  Изобщо, каквото е нивото на съдържанието на сайта, такова е и нивото на списващите.

 2. #2
  абв 19 юли 2019, 20:58
   
  1
   
  0

  Браво на редакторите. Оправили сте заглавието. Сега само следва да прочетете текстчето и да видите, че "военните полицаЙ" се съдържа и в него. А ако някой с все пак минимална езикова култура постави необходимите запетаи в първото изречение(ред и половина без нито една) и на още няколко места, направо цена няма да имате.

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker