На 22 февруари - среща относно търг за кораб за борба с нефтени разливи в Черно море

Pan.bg 09 фев 2011 | 12:32 views (1761) commentaries(0)
img http://www.marad.bg

Изпълнителна агенция „Морска администрация” ще бъде домакин на информационна среща, организирана съвместно с Европейската агенция за морска безопасност /ЕМСА/ относно условията за кандидатстване в търг, обявен от ЕМСА в началото на тази година, във връзка с кораби за борба с нефтени разливи в Черно море .
На срещата служители на ЕМСА ще представят дейността на Агенцията в областта на поддържането и изграждането на мрежа от кораби за борба с нефтени разливи. В допълнение участниците ще бъдат запознати с тръжната процедура, съответните срокове за кандидатстване и изпълнение, финансовите аспекти и условията за кандидатстване.
Изпълнителна агенция „Морска администрация” кани всички заинтересовани лица да присъстват на информационната среща, която ще се проведе на 22.02.2011 г. в сградата на дирекция „Морска администрация” – Варна, бул. Приморски № 5, гр.Варна от 10:30 часа.
За допълнителна информация и запознаване с предварителния дневен ред може да посетите http://www.emsa.europa.eu/end182d272.html
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker