С новия изтребител F-21 американците вървят по руския път?

Pan.bg 24 апр 2019 | 22:43 views (958) commentaries(3)
img
pan.bg
Дмитрий Дрозденко, военен експерт и специалист в областта на авиацията, казал в ефира на радио "Спутник", че производството на F-21 от американците е желание да се следва руския маршрут. Причина за коментара на експерта е, че в САЩ е представен новият изтребител F-21, който е предназначен за Индия. Американците многократно са казвали, че индийският пазар представлява интерес за Щатите, защото им позволява да доставят разнообразна техника. Според Дрозденко F-21 се представя само от американците като нов изтребител, който обаче не може да се нарече нов, защото е модернизирана версия на популярния F-16. Изтребителят от поколението 4++ успя да се утвърди в света с добрата си надеждност и бойна функционалност. Производството на модернизирани версии на самолета F-21 от четвърто поколение е индикация, че американците са решили да действат по примера на руската държава, каза експертът. Русия също е избрала пътя на модернизирането на надеждни машини, като в някои аспекти получава ефективни образци, които не отстъпват на новото поколение самолети. Не е изненадващо, ако Съединените щати решат да продължат по този път. Говорим за модернизиране на F-16E, сигурен е Дрозденко. Основната причина за тактиката за създаването на "нови" самолети по този начин е евтиното производство и ефективността. F-21 ще е добър самолет, защото F-16 е достоен изтребител, казал експертът. Очевидно пазарът на оръжия в Индия е изключително мощен и обемен, така че Русия е изправена пред конкуренция от страна на САЩ, които традиционно се опитват да изместят всички конкуренти. Това ясно се вижда в примера на Франция, която също твърди, че доставя своите военни продукти на Индия. Във всеки случай, Индия е доказала, че в рамките на доставките, тя се основава единствено на показателя „цена-качество“, заключил експертът.
Източник: politexpert.net
Илюстрация: defence-blog.com/news
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Моше 25 апр 2019, 09:47
   
  5
   
  6

  Да вървят те само дето имат 186 Ф22 ибще придобият до 1700 Ф-35 а руснаците имат само едни стари кошници.Да не говорим че Ф21 е само за експорт.Иска им се на пияниците някой да върви по техният път обаче хората са бая напред.

 2. #2
  KOREKTOR 1 25 апр 2019, 16:03
   
  4
   
  3

  ЗА #1
  Моше

  МОШКО ,

  ЩО НЕ СЕ САМОНАЕБЕШ В РАЗПРАНИЯ ТИ ОТ АФРОКРАВАРИТЕ НА КОЗЯК 16 ПЕДЕРАСКИ ГЪЗ ?

 3. #3
  Моше 25 апр 2019, 19:43
   
  3
   
  3

  След като рашъните получиха мощен шут у газо в Индия първо Индия купи Рафал после Апачи после Ц130 Херкулес и Ц17 после Чинуук отказаха се от Пак Фа и Миг29 К правят и тренировки с френските Вмс с цел да вземат и морската версия на Рафал.Та на руснаците им остава само да скимтят кат бити пеерасти каквито и са си Чайковски Ленин и тн.

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker