Обсъдиха безопасността на полетите на военната авиация

Pan.bg 13 апр 2019 | 12:04 views (392) commentaries(1)
img Източник:"Armymedia.bg''

В съответствие с Плана за дейността на Военновъздушните сили през учебната 2019 г. и в изпълнение на заповед на командира на ВВС във в.ф. 42130 – Боровец, се проведе учебно-методически сбор по безопасност на полетите под ръководството на командира на ВВС. Темата на сбора е „Осигуряване безопасността на полетите във военната авиация на Република България през 2019 година”, съобщиха от ВВС.
В сбора участваха oфицери от командването на ВВС, командирите на авиационни формирования на ВВС и началниците на органите по безопасност на полетите. Сред гостите бяха представители на президента, на МО, ВА, ВМА, ВМС, НВУ и служба „Военна полиция”. Разгледани бяха основните аспекти за осигуряването на безопасността на полетите през годината, проблемните въпроси, стоящи пред военната авиация и методите за минимизиране на въздействието на основните рискови фактори.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Гарван Очибодев 14 апр 2019, 08:04
   
  2
   
  0

  И като обсъдиха,какво? Направиха камуфлаж на един самолет. Хапка,пийка,лаф и всеки в поделнието си. Почивчица и отчитане на дейност. После пак доклади,хвалби,времето си тече,пенсийката идва.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker