СБОР НА КОМАНДИРА НА ВВУБ „ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ”

Pan.bg 14 мар 2019 | 16:51 views (564) commentaries(3)
img Bulgarian Air Force

Днес, 14.03.2019 год. се проведе сбор на командира на ВВУБ „Георги Бенковски” полковник Петър Банков. В него участваха: Началникът на щаба, заместник-командирите и офицери от основния команден състав на авиобазата. Гост на мероприятието бе Директорът на Регионална служба „Военна полиция” – полковник Чавдар Стефанов.

Дневният ред започна с обзорен доклад на полковник Ивайло Пешаков „Основни моменти от оперативния сбор на Командира на Военновъздушните сили”, състоял се на 6 и 7 март 2019 г. Полковник Петър Банков изнесе доклад на тема „Основни предизвикателства пред ВВУБ „Георги Бенковски” при поддръжка на техниката, инфраструктурата и окомплектоването с личен състав”. Последваха докладите на заместник-командирите, в които бяха представени предизвикателствата, способностите и готовността на съответните структури от формированието.

В доклада си полковник Чавдар Стефанов акцентира на функциите на Регионална служба „Военна полиция” и организацията на пропусквателния режим в обекти на Министерство на отбраната и Българската армия.

В последвалата дискусия бяха поставени и обсъдени актуални проблеми, свързани с основната тема. Направени бяха съответните изводи и бяха начертани перспективите за по-нататъшно развитие. В заключение командирът обобщи: „Въпреки наличието на редица трудности и предизвикателства, постигнатите резултати в дейността на базата красноречиво доказват професионализма, усърдието и мотивацията на личния състав да постига заложените цели”.

image
image
image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  ха 14 мар 2019, 17:49
   
  2
   
  0

  ВНВВУ, ВВВУ и сега ВВУБ! Славно минало! Успех!

 2. #2
  ciganor 14 мар 2019, 18:41
   
  0
   
  2

  Едното 'В' е за Влашко...

 3. #3
  ХА ХА 14 мар 2019, 21:02
   
  2
   
  0

  ТОВА ДА НЕ ВИ Е ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ - КАКВИ СА ТЕЗИ ДОКЛАДИ?! НА УЧЕБЕН СБОР СЕ ИЗНАСЯТ ЛЕКЦИИ И БЕСЕДИ! И НА ФИНАЛА ИЗУЧАВАЛИ ПРОПУСКАТЕЛНИЯ РЕЖИМ, ЩОТО ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗУЧЕНО...

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker